Cică, chipul lui Isus?!

Posted: 17 martie 2012 in Uncategorized


Citeam azi aici:http://www.adevarul.ro/actualitate/tech_and_it/bucuresti-stiri_din_bucuresti-google_maps-imagini-minunile_lumii-Isus-zvastica-voturi_0_665333586.html# că, căutând după minunile lumii, niște sateliți ar fi filmat pe un câmp în Ungaria ceva foarte interesant:chipul lui Isus!!! Nu-mi dau seama din poză, are și lacrimi în ochi cumva? I se văd urmele coroanei de spini? Poartă lanț și cruciliță la gât?
Doamne ferește! Mai mari prostii nici că mai pot debita unii. Da ce! Știe cineva cum arăta Isus? Sau cum arată acuma, îmbrăcat în glorie? Mai trăiește vreun contemporan de-al Domnului și abia acuma s-a dat de gol? Oare cu cine seamănă Isus? Cu Jim Caviezel? Sau cu Robert Powel?
Nu-i de mirare; ne apropiem de sărbătoarea Paștilor, și se întâmplă în ultimii ani că, canale respectate de televiziune să ne ofere filme și documentare, în care nașterea lui Isus, moartea și învierea Sa (în special) să fie contestate, sau cel puțin puse sub semnul întrebării. Arheologi, istorici, teologi liberali, și alții transpiră din greu să ne convingă de aceste ˝adevăruri˝, descoperiri de ultimă oră. Atenție mare la ce ne uităm! Diavolul se luptă din greu să mai întunece câteva minți, să mai înșele câțiva creduli; și pe lângă clasicele povești cu ˝iepurași de paști și ouă vopsite˝, scoate din arsenalul lui bogat de înșelătorii, an de an ceva mai nou și mai relevant pentru sec. 21. Eu nu cunosc alt Isus, decât cel descris în Evanghelii.

Reclame
Comentarii
  1. Catmiel spune:

    imaginatia + fotoshop-ul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s