La început de mileniu trei, să (mai) fi ˝normal˝, e anormal.

Posted: 17 Mai 2012 in Uncategorized

La începutul anului 2011, postul public de televiziune austriac ORF, a transmis (pe durata mai multor săptămâni) live un concurs de dans, ˝DANCING STARS˝, concurs în care, pentru prima dată a concurat un cuplu de homosexuali. Ca de obicei, oamenii au văzut, aplaudat, votat; audiența a fost mare și (aproape) nimeni nu s-a autosesizat, sau sa protesteze, că ceea ce se întâmplă este anormal. Totuși, printre cei ˝aproape nimeni˝, un om s-a ridicat și a protestat într-un mod public. Nu era oricine, ci fostul pilot și campion mondial de Formula 1, austriacul Niki Lauda. Într-un interviu, a declarat vis-a-vis de show-ul numit mai sus, în termeni duri: ˝ Va veni în curând vremea când v-a trebui să ne cerem scuze în mod public, pentru faptul că suntem heterosexuali.˝
Riposta nu a întârziat să apară și rezultatul a fost un torent de comentarii la adresa fostului pilot. A fost blamat, jignit și i s-a cerut sa-și retragă cuvintele și sa-și ceară scuze în mod public pentru ˝ofensa˝ adusă comunității homosexuale. Din câte știu eu, omul a rămas neclintit în convingerea lui.
Nu știu dacă N. Lauda are vreo relație cu Dumnezeu sau din ce rațiuni a protestat, dar consider că a avut o atitudine demnă de urmat pentru toți liderii spirituali (creștini), politici, și nu numai, din vremea noastră. În timp ce unii se eschivează, alții închid ochii iar unii nu mai știu ce să creadă, oameni politici și lideri de state se consideră ˝pro˝ tot ce-i legat de sodomie. Actualul președinte al Franței, Hollande, a avut în ultimele luni o ascensiune, în sondaje, și, până la urmă în practică, tocmai datorită poziției sale (pentru) față de căsătoriile homosexuale. Președintele SUA, B. Obama, a încercat în ultimele zile și el aceeași mutare, probabil din rațiuni electorale, declarându-se, în numele credinței, pentru căsătoriile gay.
În marile orașe ale lumii, se organizează an de an parade ale destrăbălării și revoltei împotriva lui Dumnezeu, așa zise ˝Parade ale dragostei, ale curcubeului˝, și sub multe alte denumiri. Sodomiții sunt și foarte activ implicați la nivel mondial în campanii de strângere de fonduri pentru tratarea bolii SIDA. Probabil că așa, discret, au pe conștiință faptul că milioane de oameni din cei infestați cu această boală (și alte boli venerice), la nivel mondial, provin dintre homosexuali.
Uniunile civile, concubinajul și căsătoriile între persoane de același sex, sunt o nebunie, o dereglare și o sfidare la adresa lui Dumnezeu și a tot ceea ce El a făcut să fie normal. Homosexuali au existat, probabil, în toate perioadele istoriei, dar ceea ce se întâmplă în prezent, de-a lungul și latul pământului, pune într-o umbră totală comportamentul abominabil pe care l-au avut odinioară locuitorii din Sodoma, Gomora și alte câteva orașe din împrejurimi. Atunci, Dumnezeu nu a întârziat să judece într-un mod drastic locuitorii cetăților sus amintite, pentru spurcăciunile lor fără precedent.
Apostolul Pavel ne spune în epistola sa către Romani 1:24-32, că practicile homosexuale sunt niște patimi scârboase, iar cei care le practică, fără o pocăință reală și abandonare a unei astfel de vieți, sunt condamnați la iad, pentru o veșnicie întreagă.
Subscriu cu un teolog, care, pus față în față într-o emisiune televizată, cu un lider al unei comunității gay, l-a întrebat: ˝Dacă continuați așa, unde vom ajunge în câteva decenii? Vor face guvernele ˝ferme˝ pentru a produce băieți pentru homosexuali și fete pentru lesbiene?˝
Pun și eu o întrebare la rândul meu: Dacă cuplurile gay vor adopta și copii, cum vor crește aceștia? Ce educație vor primii, fiind bine știut faptul că părinții, în mod normal, sunt exemple pentru odraslele lor? Pardon, nu ale lor, sunt doar adoptați și în cazul acesta poate nu au mustrări de conștiință.
Familia biblică, așa cum a instituit-o Dumnezeu la facerea lumii este formată din bărbat și femeie; așa a gândit-o Artizanul. Cine strică lucrarea Lui va suporta efectele judecății divine, aici și acolo, în veșnicie.

Anunțuri
Comentarii
  1. pete spune:

    frumos articol GBY

  2. Val spune:

    Sunt deacord cu tine… dar tinand seama ca sfarsitul va veni (si) atunci cand pe pamant va fi din nou ca in zilele lui Lot, trebuie sa ne si bucuram in intristarea noastra…scapam de lumea asta stricata si blestemata…tot ce putem face noi luptand este sa mai amanam ziua uraciunii (dar si a eliberararii), dar nu o putem scoate din carti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s