Posted: 10 iunie 2012 in Uncategorized

Pentru viața unor maidanezi râioși de București, câini care pun de multe ori în pericol viața și sănătatea oamenilor, se pune girant și vine cu viteza luminii în România doamna Brigitte Bardot. Pentru ca nu știu ce specie rară de maimuță, dintr-o anumită insulă să supraviețuiască, se alocă milioane de dolari. Se cheltuie alte miliarde pe cercetări: poate poate găsim o planetă undeva în Univers, unde se poate trăi, dar nu mai reușim să întreținem viața aici, unde ne-a lăsat Dumnezeu. Se pare că sunt tot mai puțini acei care luptă pentru dreptul la viață. Unora le este curmată înainte de a vedea lumina zilei; altora înainte de a inchide ochii în mod natural, la vremea hotărâtă de Creatorul. Lumea a devenit un abator. De fapt nu, mai scârbos: un lagăr de exterminare, bazat pe principii pur naziste. Hitler poate fi mândru de moștenirea rușinoasă pe care a lăsat-o generației postmoderne. Nu avem prea multe date despre generația lui Noe, dar cred că i-am depășit cu mult.

Popas pentru suflet

Nu intru în detalii științifice, nu le înțeleg pe deplin. Dar înțeleg consecințele. Foarte devreme în perioda de sarcină, spune ARTICOLUL, noi și revoluționare teste genetice pot anticipa anumite defecte, inclusiv teribilul down sindrom. Dar și multe amănunte legate de identitatea noii ființe. Dincolo de dilemele morale legate de ceea ce se poate face cu informațiile obținute, eu cred că cel mai mare pericol va fi eliminarea prin avort a copiilor cu handicapuri. Dacă în societatea de azi este legal să avortezi doar pentru că, pur și simplu, nu dorești sarcina și copilul, închipuiți-vă numărul de crime care se va adăuga, cu motive… justificabile.

Jocul de-a ”dumnezeu” este fascinant pentru savanți. Dar, odată ajunse în mâna sistemelor și instituțiilor sociale fantomatice de filtrare a vieții (același lucru l-au încercat și naziștii), care sunt limitele pe care aceste ideologii tenebroase și le-ar autoimpune?

Orice civilizație în istoria omenirii…

Vezi articol original 179 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s