Anul Maya – este anul acesta unul decisiv pentru istoria omenirii?

Posted: 22 iulie 2012 in Uncategorized

Acest subiect a fost și este în continuare pe buzele tuturor, iar în mass-media este abordat în mod repetat. Calendarul mayașilor prezice pentru data de 21 decembrie 2012 ˝sfârșitul lumii˝. Potrivit acestui calendar pe termen lung al străvechiului popor din America Centrală, popor despre care se spune că atinsese un grad foarte avansat al civilizației, la această dată este proclamat sfârșitul rasei umane.
Totuși, cu o probabilitate vecină cu certitudinea, în data de 21 decembrie a acestui an nu se va întâmpla nimic, ci doar lucruri obișnuite care se întâmplă de obicei. Dumnezeu nu ține seama de calendarele omenești, ci determină El Însuși momentul împlinirii tuturor profețiilor Sale la sfârșitul zilelor.
Nici calendarele cu fond ocult, nici acceleratorul de particule de la Geneva și cu atât mai puțin regizorii sau autorii care instigă prin speculații cu privire la un viitor colaps cosmic, nu ne oferă informații legate de o viitoare apocalipsă, ci numai Biblia, care este Cuvântul lui Dumnezeu și este singura demnă de încredere.
Numai Biblia poate prezenta un mare număr de profeții care au fost făcute în trecut și care s-au împlinit mai târziu. Pe bună dreptate putem crede profețiile lui Dumnezeu care încă urmează să se împlinească: ˝NU VĂ LUAȚI DUPĂ FELUL DE VIEȚUIRE AL NEAMURILOR ȘI NU VĂ TEMEȚI DE SEMNELE CERULUI, PENTRU CĂ NEAMURILE SE TEM DE ELE…NICIUNUL NU ESTE CA TINE, DOAMNE! MARE EȘTI TU ȘI MARE ESTE NUMELE TĂU PRIN PUTEREA TA.˝ Ieremia 10:2,6.
Cu toate că Dumnezeu S-a revelat în vremurile străvechi în Israel, oamenii din Iuda au încercat să afle viitorul din stele sau din semnele de pe cer. Dumnezeu este singurul care cunoaște viitorul; acesta nu poate fi prezis din liste sau din tabele, oricât de impresionante ar fi acestea prin complexitatea lor. El ne-a dezvăluit în Cuvântul Său tot ceea ce avem nevoie să știm cu privire la viitor, iar lucrul cel mai bun este faptul că Domnul vrea să fie cu noi în acest viitor. Nu trebuie să căutăm semne în stele, ci pe cel care a creat stelele și Cuvântul său infailibil.

Fragment extras din articolul cu același titlu, semnat de NORBERT LIETH, în revista STRIGĂTUL DE LA MIEZUL NOPȚII -Iunie 2012.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s