Ne-au spart biserica, din nou

Posted: 23 Septembrie 2012 in Uncategorized

Într-una din nopțile trecute, casa de rugăciune a bisericii noastre a fost (din nou) spartă. Au făcut un geam țăndări prin care au pătruns înăuntru, unde odată intrați, se pare că nu s-au prea sinchisit să iasă degrabă afară. După modul de operare, se pare că au fost niște adolescenți proști, copii cărora le-a urcat rebeliunea la cap. Au împrăștiat tot ce se putea mișca pe acolo, iar după o pauză de o țigară, negăsind vreo icoană valoroasă cu sfinți sau cutia milei, au luat la rând electronicele: au dat cu orga de podea, au smuls toate cablurile de la locul lor și au luat cu ei videoproiectorul. Minunea e că, nu știu din ce motiv, au lăsat neatinse stația de amplificare cu mixer și microfoanele, dar au luat sacii menajeri dintr-un dulap, niște pungi care costă vreo doi lei. La ce le-or fi trebuit?! Hmm!
A venit poliția, au luat amprente și speră… să-i prindă. Speranța moare ultima :).
În fine, mai mult decât un videoproiector, un geam spart și multă dezordine, contează gestul pe care l-au făcut. Nu știu unde se încadrează această faptă din punct de vedere legal, dar știu că înseamnă mai mult decât spargere sau furt. Asta este ˝PROFANAREA UNUI LOCAȘ DE CULT˝, fie el chiar și al unor pocăiți, sectanți, spre bucuria unora.

Comentarii
 1. mircea spune:

  cel rau vrea sa ne tulbure ,nici nu sti ce sa zici in situatii ca aceasta (sa blestemam nu ne lasa Domnul ,sa binecuvantam asa o fapta?)asa mi se pare mie gestul acesta ;nu generalizez dar ultima generatie de adolescenti din comuna noastra a fost crescuta intr-un stil de viata plin de silnicie (esti silit sa infaptuiesti raul).sa dea Domnul ca cei care au comis fapta sa se pocaiasca si sa se intoarca la EL!pana una alta ar trebui puse gratii la ferestre !

 2. elisa spune:

  O, credeam ca a fost sparta spiritual,
  fizic, nu mai conteaza nimic.
  Cunosc „un caz” unde pastorul a fost pur si simplu dat afara, cu lucraturi si alte lucruri diavolesti;
  un om a lui Dumnezeu, serios si curat.
  Nu mai stim ce sa spunem de „spargerile” care strica intradevar, si Domnul le ingaduie, de ce?

 3. alexpop7620 spune:

  …˝fizic, nu mai conteaza nimic ?! 🙂 ˝
  Dezordinea provocată nu costă mult, niște saci menajeri la fel, o nimica. Însă un videoproiector…, un salar mediu al unui român.
  În fine, nu ne revoltăm și nu avem ură pe nimeni. Vom cumpăra din nou ce s-a furat și sper ca hoțul să nu apeleze la modul de gândire al lui Iuda Iscarioteanul 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s