Posted: 3 octombrie 2012 in Uncategorized

Popas pentru suflet

Nu-l cunosc și nu am auzit până acum de Doru Neamțu, dar din secvențele video de mai jos se pare că a fost arestat pentru că făcea evanghelizare în stradă, împărțind tratate creștine trecătorilor. Unde? Pe Mill Ave în Tempe, Arizona. Greu de crezut!

Se mai îndoiește cineva că a fi un adevărat creștin a devenit caz de persecuție? Iată și o reclamație în Congresul American cu privire la arestarea a patru creștini care împărțeau Biblii musulmanilor în Dearborn, Michigan:

Vezi articol original

Reclame
Comentarii
  1. mircea spune:

    intradevar de necrezut!

  2. alexpop7620 spune:

    Creștinismul, cel autentic, a fost întotdeauna de-a lungul istoriei, o minoritate religioasă. Totodată este și un spin, ca să zic așa, în coasta musulmanilor, mișcării pro-homosexualitate, -avort și eutanasiere, etc. Politicienii transpiră din greu pentru a adopta legi prin care să interzică condamnarea în public a acestor păcate capitale în care se scaldă omenirea. Rezultatele se văd deja, și dacă se întâmplă în USA, atunci în România mai e doar o chestiune de timp. Cei care suferă din cauză că predică o Evanghelie pură, așa cum ne-a lăsat-o Domnul Isus, au nevoie de rugăciunile noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s