Benny Hinn demascat

Posted: 28 Decembrie 2012 in Uncategorized

Un interviu foarte interesant. Fiți gata să vă sacrificați zece minute din viață urmărindu-l până la capăt. Privirea din ochii lui, confuzia în care se scaldă când i se pun întrebări, ˝răspunsurile˝ incoerente pe care le dă, vorbesc de la sine că este un om, și că are o lucrare, care nu are nimic de-a face cu Dumnezeu.

Anunțuri
Comentarii
 1. Interviul luat lui Beni este irelevant pentru a-l demasca.
  Nimeni nu-i pune intrebari cu privire la scriptura , si de ce clientii lui cad pe spate , tepeni ca ca un lemn , pe cand in prezenta Duhului lui Dumnezeu , oricine vine, isi indoaie genunchii si se inchina, cu fata la pamant
  Si Beni si pastor Chris si multe alte ciuperci otravite crescute dupa Ploaia tarzie , au impanzit padurea plina de uscaturi a asa zisului crestinism modern , predicator al bunastarii prin inselaciune .
  ceea ce ne doare nu este felul lor de a fi, ci faptul ca exista multimile pe care le stapanesc , demonstrand faptul ca omenirea s-a intors spre misticism si paganatatea care a luat o masca crestina , aceasta fiind tocmai masca Sfintei treimi , sub care se ascunde acel NELEGIUIT , a carui lucrare a inceput inca de pe vremea cand apostolul Pavel indemna ” Sfintiti in inimile voastre pe Hristos ca Domn ” si-L prezenta pe Isus ca Domnul slavei si MARELE – la superlativ , fara putinta de comparare – nostru Dumnezeu si Mantuitor, explicand, in mod simplu si clar pentru orice prunc, ” ca adica Dumnezeu era IN UNSUL SAU = Hristos, impacand lumea cu SINE , nu prin sau cu o alta persoana
  Daca este un singur Duh care este Sfant , acesta este Dumnezeu , la care se inchina adevaratii inchinatori,
  Si fiindca omul pacatos nu poate sa-L vada, pentru ca noi toti sa-L putem cunoaste si sa fim iarasi apropiati de El , Dumnezeu S-a dezbracat de slava, precum si omul a fost dezbracat in ziua pacatului , a acceptat sa devina pacat in locul nostru , luind un chip de OM , numit Robul Sau ,nu numai gustand moartea , ci inghitind-o pe de-a-ntregul !
  In aceasta postura L-au cunoscut pe Isus din Nazaret toti ucenicii, dupa invierea Lui . Primul care a exprimat cu glas convingerea lui, chiar inainte de Rusalii, a fost ucenicul Toma, pe nedrept blamat de falsii credinciosi cu apelativul ” necredinciosul „. Toma a spus ” Domnul meu si Dumnezeul meu ”
  daca ar fi avut Toma vre-o imagine a trinitatii atunci cu siguranta ar fi spus Domnul meu si fiul lui Dumnezeu . , Si daca vre-un ucenic ar fi avut vre-o imagine a trinitatii , cand Domnul le-a dat porunca sa boteze in numele Tatalui, al Fiului si al Duhului sfant , cu siguranta am fi gasit scris in Biblie ca ei au repetat intocmai, asa cum fac falsii ucenici contemporani . Insa gasim ca orice botez biblic s-a facut prin pronuntarea Numelui Domnului Isus Hristos , ceea ce denota faptul ca LUMEA crestina de astazi intelege diferit de felul cum a invatat Mantuitorul prin ucenicii Lui
  Descoperirea pe care Dumnezeu a dat-o lui Ioan in insula Patmos , ca sa o transmita Bisericii din toate cele sapte timpuri = epoci, , faptul ca Cel dintai si Cel de pe urma nu sunt doua persoane, ci ACELASI IHWH devenit IAHSHUA , Creatorul devenit Salvator , nimeni inainte de El, la mijloc sau dupa . Intermediarul intre El si omul cazut este CUVANTUL LUI , care a IESIT , Bratul Lui care a lucrat , si care ” nu se intoarce fara rod ”
  Acelasi Cuvant pe care l-a auzit Adam, Abraham, Moise, Iosua, Isaia, , Ilie, Daniel, si ceilalti profeti, l-a auzit si Saul pe drumul spre Damasc , si la intrebarea lui ” Cine esti, Doamne ? ” ( un evreu ortodox cum era Pavel nu ar fi spus Doamne nimanui altuia decat Dumnezeului sau ) , raspunsul a fost uluitor in urechile lui : ” Eu sunt Isus , pe care-L prigonesti ” – in Sfintii Sai ! ( cum era Stefan )
  Aceeasi descoperire a oferit-o Domnul si Fariseilor, care L-au cercetat dupa vindecarea orbului din nastere : ” Cine esti Tu ? ” EU SUNT CEL ce de la inceput va spun ca SUNT . Iar daca nu credeti ca EU SUNT , veti muri in pacatele voastre . Dar abia atunci cand veti inalta pe Fiul Omului – cand IL veti omora pe cruce – veti cunoaste ca Eu sunt ACELA , adica IMPARATUL IUDEILOR , Iahweh in calitatea de Mantuitor, sub numele Iahshua , care exprima tocmai aceasta calitate : EL va mantui pe poporul Sau ( poporul lui Dumnezeu ) de pacatele lui
  Sper ca detinatorul acestui blog si cititorii lui sa nu se sifoneze prea tare , citind marturia mea

 2. aurel1967 spune:

  Luca 3:22
  şi

  I- Duhul Sfânt S-a coborât peste
  II – El în chip trupesc, ca un porumbel. Şi din cer s-a auzit
  III-un glas care zicea: „Tu eşti Fiul Meu preaiubit: în Tine Îmi găsesc toată plăcerea Mea!”

 3. Traian spune:

  INTERVIUL ESTE EXTREM DE RELEVANT , nu neaparat pentru teologia carismatica devianta predicata de Benny Hinn ci mai ales pentru stilul de viata extrem de opulent , al acestor lideri carismatici promotori ai evangheliei prosperitatii si a unor spectacole de ” semne si minuni ” ca momeala pentru scopul lor meschin .

  Interviul nu este realizat de un teolog in scop teologic , ci este pur si simplu o incursiune media seculara , dar pertinenta si obiectiva , in viata opulenta si contradictorie a lui Benny Hinn . TUPEUL LUI B. HINN IN ACEST INTERVIU ESTE SCANDALOS DE GROTESC !

  ” Dupa roadele lor ii veti cunoaste .
  ..”

 4. alexpop7620 spune:

  Daca te uiti atent la modul de manifestare a lui Hinn din acest interviu, se vede de la o posta ca ceva nu este in regula cu el. Nu are absolut niciun raspuns complet, la subiect, si da dovada de o incoerenta desavarsita. Are privirea ratacita pe nicaieri, si, parerea (doar a) mea este ca se drogheaza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s