Răpirea Bisericii și posibile explicații diabolice

Posted: 18 Ianuarie 2013 in Uncategorized

˝Cât priveşte venirea Domnului nostru Isus Hristos şi strângerea noastră laolaltă cu El, vă rugăm, fraţilor, 2. să nu vă lăsaţi clătinaţi aşa de repede în mintea voastră şi să nu vă tulburaţi de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind de la noi, ca şi cum ziua Domnului ar fi şi venit chiar. 3. Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă şi de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării, 4. potrivnicul care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.˝  2Tesaloniceni 2:1-4

Încă de la începutul anilor ´90, când am început să prind rădăcini într-o biserică evanghelică, unul din subiectele care mă fascinau cel mai mult era cel cu privire la Răpirea Bisericii. Așteptam cu nerăbdare ca vreun frate să mai predice ceva nou despre ˝viitorul eveniment˝, citeam tot ce îmi ieșea în cale (deși puține) și îmi făceam, în imaginația mea de adolescent, tot felul de scenarii posibile cu privire Răpire. Eram atât de convins de iminența venirii Domnului, încât la aproape orice furtună puternică de vară, cu fulgere și trăznete, eram gata, gata să cred că acuma a sosit momentul :).

Odată cu trecerea timpului însă, lucrurile s-au schimbat. Am ajuns la concluzia că de fapt există o mulțime de teorii cu privire la ceea ce eu credeam a fi ˝bătut în cuie˝, odată pentru totdeauna. Am citit și ascultat ceva de pe la Adventiști, dar le-am abandonat destul de repede. Apoi au venit ˝americanii˝  cu ˝Pre, Mid și Posttribulaționism˝, ca să nu mai vorbesc de altele, și așa încet, pe (ne)simțite am devenit tot mai confuz și bulversat. Astăzi însă, după 20 de ani, cred că  știu unde stau (sper). Am citit mult, am fost pe la conferințe, am vizionat mult material, dar am ajuns la concluzia că toate acestea pălesc în comparație cu Cuvântul Revelat.

În fine, nu vreau să dezbat aici și acum subiectul Răpirii; am o poziție de mijloc și nu vreau să mă contrazic cu cei care cred altfel – în fond și la urma urmei, toate sunt, deocamdată, doar teorii. Mă duc cu gândul la altceva. Încă din Grădina Eden, pentru a încurca planul lui Dumnezeu, diavolul a găsit întotdeauna alternative, explicații, etc. Cazul Adam și Eva, Turnul Babel, Vițelul de aur, Ispitirea Domnul Cristos, etc, sunt cazuri tipice în care observăm că Satana vroia întotdeauna ca el să aibă ultimul cuvânt. Se pare să nici doctrina Răpirii Bisericii nu i-a scăpat din vedere. Ieri, căutând prin arhiva mea, am dat peste niște notițe, preluate în urmă cu câțiva ani din cartea lui Dave Hunt:  Pacea globală – și apariția lui Anticrist.

Citez câteva fragmente, pagina 192-193: ˝Se pot face doar speculații cu privire la ce ipoteze va oferi Anticrist pentru a explica dispariția în masă (a credincioșilor). Există deja mai multe explicații în curs, oricare din ele putând fi acceptată atunci când are loc răpirea. Mulți adepți ai New Age, de exemplu, așteaptă dispariția bruscă a zeci de milioane de oameni de pe tot pământul. Aceasta va avea loc atunci când o parte destul de mare a omenirii este gata să facă un salt într-o dimensiune mai înaltă a conștienței, creând prin aceasta o nouă specie: HOMONOETICUS. În vremea aceea, toți cei care nu sunt armonizați spiritual  și astfel nu sunt gata să participe la acest salt evoluționar istoric, vor fi mutați instantaneu într-o dimensiune metafizică unde să fie purificați înainte de a se putea reîntoarce pe pământ.

Unii adepți ai sectei UFO (OZN), au primit, chipurile, revelații referitor la o iminentă dispariție în masă. Ziua aceea vine în curând, potrivit diverselor ˝transmisiuni˝, atunci când extratereștrii care, chipurile, au adus odinioară omenirea pe această planetă vor pune stăpânire pe planetă ca să împiedice colapsul ecologic sau un holocaust nuclear. În vremea aceea, când ˝noua ordine mondială˝ este impusă, toți cei care nu doresc să i se supună vor fi aduși la bordul unei flote de OZN-uri. Acești rebeli vor fi duși pe o planetă de sclavi, unde mințile lor vor fi reprogramate înainte de a li se permite să revină pe pământ.

Liderii unei mișcări care se numește ˝World Instant of Cooperațion˝ (un timp al anului când sute de milioane de oameni din fiecare țară se roagă, cântă și meditează pentru pace) cred și ei că o proporție însemnată a omenirii va trebui înlăturată cu scopul de a ˝curăța˝ planeta. Deși ˝revelația˝ lor vorbește despre o înlăturare treptată a milioane de oameni pe o perioadă de timp extinsă, o dispariție instantanee ar îndeplini desigur același obiectiv. Un lider din acea mișcare scrie: ˝Multe schimbări vor avea loc în curând în lume…prin forța naturii, pe măsură ce aceasta cată prin lege să-și recupereze planeta…Pentru a face lucrul acesta, ea trebuie să elimine forța energiei negative emanând din conștiința de rasă a omului care provoacă dezechilibrul…dacă mai mulți oameni ar ajunge mai înainte la un nivel mai înalt de conștiență, energia spirituală ar fi corectat dezechilibrul, și natura n-ar fi trebuit să ia problema pe cont propriu…Natura va intra curând în ciclul ei de curățire. Cei care nu vor să ia parte la schimbările de pe pământ…vor fi înlăturați în timpul următoarelor două decenii˝

Desigur, autorul (Dave Hunt) continuă și cu alte posibile explicații, chiar și din partea unor grupări de așa ziși creștini, însă toate acestea au un factor comun: ˝cei înlăturați sunt cei nevrednici!˝ Da, nevrednici, zic eu, de lumea aceasta dar vrednici pentru Cel care S-a jertfit pentru ei. Nu-i mare lucru dacă pe la colțuri se vorbește că suntem pleava societății, sau dacă în curând vom fi catalogați ca ciuma planetei, sursa energiei negative, etc. Ținta noastră este Cerul; acea ˝Planetă de sclavi˝, sclavi ai Domnului pentru totdeauna!

˝De aceea bucurați-vă ceruri, și voi, care locuiți în ceruri! Vai de voi, pământ și mare! Căci diavolul s-a coborât la voi cuprins de o mânie mare, fiindcă știe că are puțină vreme.˝  

Anunțuri
Comentarii
 1. Ai primit cunostinta in domeniul scena riilor diabolice , nimic de zis , afara de remarca asupra disparitiiei in masa , care nu este biblica . La rapire vor fi transformati la o clipeala a ochiului , atat de multi pamanteni cati crestini adevarati vor trai in acel moment, si despre acestia Scriptura ne spune ca ” ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt cei ce o afla. (Mat.7:14)
  Ceea ce as dori eu, daca se poate , este sa aflu opinia dumitale despre adevaratul eveniment, si cum te pregatesti pentru el . A mea am exprima-o deja pe blogul propriu

 2. alexpop7620 spune:

  Dvs. spune-ti: „vor fi rapiti atat de multi pamanteni cati crestini adevarati vor trai in acel moment, si despre acestia Scriptura ne spune ca ” ingusta este calea care duce la viata, si putini sunt cei ce o afla. (Mat.7:14)”
  Bun, si cu cei care au murit in Cristos ce facem? 13Nu voim, fraţilor, să fiţi în necunoştinţă despre cei ce au adormit, ca să nu vă întristaţi ca ceilalţi, care n-au nădejde. 14Căci dacă credem că Isus a murit şi a înviat, credem şi că Dumnezeu va aduce înapoi împreună cu Isus pe cei ce au adormit în El.
  15Iată, în adevăr, ce vă spunem, prin Cuvântul Domnului: noi cei vii, care vom rămâne până la venirea Domnului, nu vom lua-o înaintea celor adormiţi. 16Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos.
  17Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul. (1Tes. 4:13-17)
  50Ce spun eu, fraţilor, este că nu poate carnea şi sângele să moştenească Împărăţia lui Dumnezeu; şi că, putrezirea nu poate moşteni neputrezirea. 51Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi, 52într-o clipă, într-o clipită din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi. 53Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire. 54Când trupul acesta supus putrezirii, se va îmbrăca în neputrezire, şi trupul acesta muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: Moartea a fost înghiţită de biruinţă. (1Cor. 15:50-54)
  Mai cercetati putin pe ici pe colo. Toate bune.

 3. Urmarind sensul discutiei, comentariul meu a pornit de la combaterea ideii ca va fi o multime a celor care vor fi”rapiti ” ( rapire fiind luarea pe neasteptate a oamenilor vii din mijlocul societatii ) ” Noi, CEI VII vom fi rapiti , care apartinem ultimei generatii, fiind schimbati instantaneu, vom dispare din privirile celor ramasi , care vor incepe sa ne caute cu tot mai multa disperare . (cum l-au cautat fiii proorocilor pe Ilie ) Ei nu-i cunosc pe cei morti in Hristos din generatiile trecute, asupra carora termenul rapire nu se rasfrange . Bineinteles ca aceia vor fi luati mai intai din ghearele mortii ( tot prin puterea Cuvantului lui Dumnezeu ) , iar noi ii vom intalni inainte de a ne ridica . Am spus ceva gresit ? Vor vedea ochii vreunui necredincios momentul rapirii ? Daca da, folosirea acestui termen nu are sens Si nici afirmatia ca ” va veni ca un hot ”
  Pe toti ne intereseaza si citim Biblia, ai vrea, totusi, sa-mi raspunzi la intrebare : cum privesti Rapirea si cum te pregatesti pentru acel eveniment ?

  • Pop Alexandru spune:

   Nu cred că există un anume ritual în a te pregăti pentru Răpire. Cel credincios lui Cristos va fi răpit, indiferent cum credea, sau când credea el că va avea loc acel eveniment.
   Apocalipsa 7: 14 ˝Aceștia (adică mulțimea aceea mare de oameni) vin din necazul cel mare. Ei și-au spălat hainele și le-au albit în sângele mielului.˝ Accentul este pus pe spălarea hainelor în sângele Mielului.
   Luca 12: 35-36 ˝Mijlocul să vă fie încins și făcliile aprinse. Și să fiți ca niște oameni care așteaptă pe stăpânul lor să se întoarcă de la nuntă, ca să-i deschidă îndată când va veni și va bate la ușă.˝
   În rest, nu aș vrea să dezbatem teoria candelei, a untdelemnului, etc.

   • Domnul Isus Hristos sa te binecuvinteze „Caci Mielul, care sta in mijlocul scaunului de domnie, va fi Pastorul lor, ii va duce la izvoarele apelor vietii, si Dumnezeu va sterge orice lacrima din ochii lor.” (Apoc.7:17)
    Desigur, in planul firesc, material , n-ai altceva de facut decat sa traiesti corect si sa umbli , smerit, cu Dumnezeul tau (Mica.6:8)
    Insa in planul duhovnicesc sunt o multime de sarcini de indeplinit , „Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti. (Efes.6:12)
    Invitatia de a sedea pe scaunul de domnie este adresata doar biruitorilor , in nici un caz acelora care nici nu stiu macar de existenta razboiului , desi Domnul Isus l-a anuntat :”Sa nu credeti ca am venit s-aduc pacea pe pamant; n-am venit sa aduc pacea, ci sabia. (Mat.10:34)
    si a aratat si cum va fi : „Pocaieste-te, dar. Altfel, voi veni la tine curand si Ma voi razboi cu ei cu sabia gurii Mele.” (Apoc.2:16)
    Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri: patrunde pana acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gandurile inimii. (Evr.4:12)
    . Ce poate insa El sa faca unei inimi impietrite ?

  • Ca veni ca in hot pentru cei carora nu le pasa care este voia Lui,care iubesc lumea,banii,placerile,care toate vin de la diavol.Multi crestini si-au vandut sufletul diavolului,si habar n-au.Mireasa se daruie zilnic Mirelui,IL iubeste cu o dragoste pura si IL pune pe Domnul pe primul plan.Mireasa permite in fiecare zi Duhului Sfant ,s-o curate,s-o purifice,s-o sanctifice.Estera a fost pregatita in an,inainte de casatorie.Domnul este VIU SI VREA SA VORBEASCA CU FIECARE IN PARTE.Treziti-va si pregatiti-va !
   Pot ajuta pe cei interesati,sa le trimit niste rugaciuni speciale,pentru a de darui Domnului in totalitate si a se apropia de EL.Umblati cu El mana in mana,in fiecare zi si Domnul va arata care este calea ingusta,care duce in Imparatia Lui.Hristos este VIU,beti din gura Lui si veti trai.Beti din gura lumii si veti muri.Incredeti-va doar in intelepciunea care vine de la Dumnezeu si iesiti in totalitate din Babylon.Be blessed

 4. Observa si versetul pe care l-ai citat : ” credem şi că Dumnezeu va aduce înapoi împreună cu Isus pe cei ce au adormit în El.”- pe cei morti i va ridica, iar Isus va cobora insa nu sub nori, astfel nu va fi inca momentul implinirii profetiei ” orice ochi IL va vedea ” si prin fapul ca nu va fi momentul invierii tuturor : ” ceilalti morti n-au inviat …”
  Desigur, oamenii au si ochi in cer = sateliti cu camere de filmare , dar ochiul mecanic nu poate sa vada Duhul lui Hristos in voi , asta vede numai un ochi duhovnicesc .Ochiul mecanic deosebeste doar lumina de intunerec , si amandoua situatiile pot duce la orbire cand sunt la extreme . Cand Duhul lui Isus a fost luat de la Golgota, s-a facut intunerec peste pamant Citim ca inainte de ziua Domnului, „soarele se va preface in intuneric, si luna, in sange, inainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare si infricosata. (Ioel.2:31)
  ” soarele se va preface in intuneric, si luna in sange, inainte ca sa vina ziua Domnului, ziua aceea mare si stralucita. (Fapt.2:20) Cand a rupt Mielul pecetea a sasea, m-am uitat si iata ca s-a facut un mare cutremur de pamant. Soarele s-a facut negru ca un sac de par, luna s-a facut toata ca sangele, (Apoc.6:12) Mai citim si ” Dar voi, fratilor, nu sunteti in intuneric, pentru ca ziua aceea sa va prinda ca un hot. „(1Tes.5:4)
  Apostolii, Petru si Ioan si Pavel, au primit aceeasi vedenie ca si profetul Ioel .Nu ar fi un lucru normal ca toti care-i urmeaza sa o inteleaga ?

 5. alexpop7620 spune:

  Multumesc! Binecuvantari si dvs.

 6. Traian spune:

  Alex ,

  Foarte bine punctat afirmatiile tale din acest articol . Autorul si apologetul crestin DAVE HUNT este fara indoiala unul dintre fratii alesi de Dumnezeu ca sa-si avertizeze poporul Sau de marea apostazie din aceste zile din urma .

  Sotia mea tocmai citeste in prezent cartea lui Dave Hunt ” PACEA GLOBALA si aparitia lui Anticrist” , la care tu faci referire in acest articol . Este foarte buna , in sensul ca cititorul este informat 100% biblic , strict in contextul Scripturii , despre evenimentele extrem de inselatoare din aceste zile din urma .

  Autori si apologeti ca si Dave Hunt , T.A. McMahon , Chuck Smith si Caryl Matrisciana si altii m-au ajutat inca din adolescenta mea sa inteleg corect Scriptura si mai ales SA O CRED ca fiind Cuvantul Lui Dumnezeu , revelat supranatural , fara gresala , infailibil , singura autoritate profetica pentru viata credinciosului ! Daca-i citesti sau ii urmaresti pe acesti apologeti crestini autentici si felul cum ei releva , explica si aplica Scriptura in contextul istoriei omenirii trecut , prezent si viitor nu ai cum sa nu crezi ca Biblia este 100% Cuvantul Lui Dumnezeu si ca Domnul ISUS CRISTOS este centrul intregii Scripturi . Dar la fel si faptul ca nu se poate intra intr-o relatie personala cu Isus Cristos , pentru a fi mantuit si salvat de la pedeapsa vesnica in iad , decat prin CREDINTA reala in El , urmata obligatoriu de POCAINTA reala si autentica , pentru ca asa arata CLAR Scriptura . Destul de diferit fata de mesajul „evangheliei” a majoritatii megavedetelor evanghelice din crestinismul actual si bineinteles diametral opus fata de „evanghelia” celor 2 mari biserici traditionale .

  Eu am crescut intr-o familie in care nu am primit o educatie crestin biblica si am invatat intr-o scoala in care eram sistematic indoctrinati cu „Teoria” Evolutiei elaborata de francmasonul Charles Darwin . Desi nu am acceptat-o niciodata , nu stiam atunci ca de fapt este o pseudoteorie stiintifica elaborta prin dovezi false , adesea contrafacute , care se bazeaza pe supozitii si presupuneri ale imaginatiei bolnave ale unor oameni manipulati demonic si nu se bazeaza deloc pe adevaruri stiintifice .
  Tarziu am aflat , studiind , ca „Teoria” evolutiei speciilor NU e deloc noua in istoria omenirii , ba e chiar foarte veche si nu e deloc vreo „teorie” ci e pura religie pagana . Sumero-babilonienii aveau acum peste 5000 de ani prezenta in cadrul religiei lor ideea pur religioasa a Evolutiei Vietii pe Pamant . Nu vreau sa intru in amanunte dar credintele religioase ale babilonienilor ( inclusiv despre „extraterestii” pe care ei ii credeau zei si ii numeau „anunnaki” pretinzand ca au venit de pe planeta Nibiru , inclusiv Evolutia vietii in cosmos si pe Tera pe care se bazeaza toata credinta in fenomenul OZN -UFO) , se aseamana izbitor de mult cu ce cred cei din colosul ocult New Age care astazi a penetrat ideologic toate sferele societatii inclusiv marea parte a bisericii crestine . De aceea avem atatea erezii nimicitoare in crestinism in aceste vremuri . Dar Biblia spune clar ca vremurile din urma vor fi caracterizate de o mare apostazie a crestinismului biblic , de inselatorie religioasa de proportii uriase , de o reintoarcere la paganismul babilonian ( care e azi acelasi doar reimpachetat altfel pentru a fi livrat maselor in postmodernismul actual ). Toate pentru pregatirea caii Anticristului !

  Dar Domnul nostru ISUS CRISTOS isi va rapi biserica Lui ( mireasa Lui neprihanita IMBRACATA in in subtire , stralucitor si curat Apocal.19:7-8 ) si va lasa biserica apostata ( ” Babilonul cel mare , MAMA CURVELOR ” , „curva cea mare ” , IMBRACATA ca o curva Apocal.17:4-5 , 19:2 ) , care este prostituata (tarfa) Anticristului , sa EXPERIMENTEZE ce inseamna sa te alipesti de Satana si sa ii intorci spatele Regelui Regilor , ISUS CRISTOS .
  Intotdeauna in istoria crestinismului adevarata biserica a lui Isus Cristos ( biserica neprihanita ) a fost persecutata de biserica apostata ( tarfa religioasa) care a ales sa se prostitueze cu Satana prin prostitutia politica cu statul si cu lumea pentru avantaje carnale , bani , putere , faima .
  In zilele din urma persecutia va fi mai intensa concomitent cu amagirea religioasa asa cum arata profetic si Scriptura .

  Oare colosul ocult New Age ( reinvierea religiei pagane a Babilonului ) , Biserica Emergenta ( care include esenta LIBERALISMULUI teologic doctrinar , ca rezultat al hibridizarii cu New Age ) , ECUMENISMUL radical condus de romano-catolicism ( care va deconstruii si va dilua crestinismul biblic pregatindu-l pentru apostazia finala , totala , ca sa fie compatibil doctrinar pentru a se uni cu religiile pagane , ca sa i se inchine Anticristului ) , Carismatismul aberant cu ereziile lui preluate din cultele metafizice New Age NU VOR AVEA UN ROL IN TOATA ACEASTA AMAGIRE RELIGIOASA FINALA A VREMURILOR DIN URMA … ???

  Dar Domnul nostru ISUS CRISTOS va reveni si va distruge lucrarea Anticristului si a slugilor lui !

  MARANATA !!!

  • Pop Alexandru spune:

   Frate Traian, mulțumesc pentru intervenția ta; este mai mult decât necesară în vremurile pe care le trăim. Interesante sunt cuvintele lui Solomon: ˝Nimic nou sub soare˝. Lumea este deschisă în ziua de azi spre orice numai spre Dumnezeu nu. Mă uit rar de tot la tv, dar aud tot timpul că unele canale ˝respectate˝ aproape abuzează de emisiuni în care se discută despre extratereștrii; Biblia este foarte criticată; astfel existența lui Dumnezeu este pusă, cel puțin, sub semnul întrebării. Mai există o carte ˝RELIGIA TAINICĂ A BABILONULUI˝, o am (momentan ii la cineva cu împrumut), dar e foarte interesantă, ți-o recomand, dacă o afli pe undeva. Autorul este, dacă nu mă înșel, Ralph Woodrow.

  • Cristian spune:

   Imi place comentariul tau, cu exceptia unui singur lucru, care de altfel e si foarte important:
   Biblia nu afirma ca rapirea bisericii va avea loc inainte de necazul cel mare, sau ca acest necaz ar fi o pedeapsa pt cei ramasi in urma rapirii.

   • Traian spune:

    CRISTIAN ,

    Asa cum si fratele Pop Alexandru bine amintea in articolul sau exista trei teorii biblice de baza referitoare la Rapirea Bisericii :” Pre, Mid și Posttribulaționism „. Adica mai pe romaneste : Inainte , la mijlocul si dupa necazul cel mare .

    Te asigur ca daca vei studia Biblia cu atentie exista versete care sa confirme Rapirea Bisericii ca avand loc inainte de necazul cel mare si ca necazul cel mare este o pedeapsa , o revarsare a maniei divine pentru necredinciosii ramasi pe Pamant in urma Rapirii Bisericii adevarate ( asta nu exclude , bineinteles , asa cum Biblia afirma ca in timpul necazului cel mare vor fi unii oameni care se vor pocaii si vor ajunge sa creada cu adevarat in Isus Cristos si unii chiar vor fi martirizati ) . Iti recomand spre exemplu , ca material de studiu pentru aceasta , articolele „Necazul cel mare” pag.1340 si „Rapirea” pag. 1755 din „Biblia de Studiu pentru o Viata Deplina” , versiunea C.Cornilescu , Bucuresti -1996 . O serie de versete Biblice coroborate intre ele tind sa sustina aceasta ipoteza . De asemenea cartea apologetului crestin Dave Hunt : ” Pacea globală – și apariția lui Anticrist ” , recomandata si de fr. Pop Alexandru are multe lucruri interesante de spus pe aceasta tema . Parerea mea e ca TREBUIE neaparat citita . Dave Hunt a fost un frate in Domnul care a plecat de curand la El , la o varsta venerabila de peste 80 de ani , lasand in urma sa o viata crestina model de urmat si o lucrare de apologetica crestina remarcabila , desfasurata pe cateva decenii . .

    Oricum Cristian , nu o sa argumentez in contradictoriu cu fratii care cred ca Rapirea va fi la mijlocul sau la sfarsitul necazului cel mare , deoarece aceasta nu face parte din doctrinele centrale ale Bibliei ( care privesc mantuirea ) ci este mai degraba o doctrina periferica . Desigur si doctrinele periferice isi au importanta si valoare lor , dar nu voi lasa ca lucrurile care nu privesc strict mantuirea sa fie piedici in colaborarea si partasia cu alti frati .

 7. alexpop7620 spune:

  Așa este, mântuirea cuiva nu depinde de poziția la care a aderat cu privire la Răpirea Bisericii. Noi trebuie să ne ținem de lucrurile esențiale care au de-a face cu doctrina adevărată. Din păcate, diavolul a găsit tot felul de motive și de chestii secundare prin care să fure privirile multor credincioși de la țintă, și astfel încep certurile, ciorovăielile, și pe baza unor poziții, precum PRE, MID SAU POSTTRIBULAȚIONISM se fac dezbinări , uneori chiar în biserici.

 8. Doar o RAMASITA apartine Domnului,cei care sunt cu adevarat ucenicii Lui.Cei care I’l iubesc pe Domnul mai presus de orice,care traiesc o viata de sacrificiu urmandu-L pe Domnul oriunde,care traiesc doar pentru a-L face fericit pe Domnul,cei care I’l slavesc pe Domnul in fiecare zi,prin faptele lor.Dumnezeu este VIU si vrea sa vorbeasca cu fiecare.Din nefericire pentru ei,prefera sa urmeze voia lor,sunt interesati de tot CE ofera lumea asta – satan.Nu va inselati,este o singura Cale care duce in imparatia lui Dumnezeu- Isus Hristos si daruirea inimii in totalitate in fiecare zi,obedienta totala.Noi apartinem Domnului si nu mai putem trai dupa firea pamanteasca.Cand Domnul vine sa locuiasca in inima ta,VEI SIMTI CU SIGURANTA.Multi sunt convinsi ca au Duhul Sfant si NU IL AU.

 9. Isus deja de intrupeaza in mireasa Lui.Estera a fost pregatita un an,inaintea casatoriei cu printul Persiei.Mireasa trebuie sa-L iubeasca pe Isus cu adevarat,cu o dragoste pura si neprefacuta.Mireasa lui Isus permite Duhului Sfant s-o curete,s-o purifice,s-o sanctifice.Cu fiecare zi care trece,ea este transformata in imaginea Mantuitorului.Ei merg mana in mana in fiecare zi,intr-o armonie perfecta.Mireasa este singura care stie drumul spre mantuire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s