Citatul zilei

Posted: 27 ianuarie 2013 in Uncategorized

„In afara lui Cristos, nu lasa pe nimeni sa te orbeasca cu lumina lui.”

Sf. Ignatiu

 

Reclame
Comentarii
 1. Pavel a fost orbit de stralucirea luminii,cand era pe drumul Damascului,ca sa vada bine Stralucirea lui Hristos.

 2. PopAlexandru spune:

  Daca ma uit la bec cateva secunde (desi greu), in momentul in care imi trag privirea inapoi, voi vedea doar becul pentru un timp. Daca ma uit la soare, la fel, voi vedea doar soare. Cel care se uita la Domnul Isus asa cum s-a uitat Pavel, ramane „orb” pentru o viata intreaga, si tot ce va mai putea vedea, va fi doar CRISTOS.

 3. poate sunt gresit, sau nu-mi dau seama daca Dumnezeu este suparat pe cineva care i s-a adresat in mod direct ,- Tu, Doamne –
  „Stapane Doamne! Tu ai inceput sa arati robului Tau marirea Ta si mana Ta cea puternica; caci care este dumnezeul acela, in cer si pe pamant, care sa poata face lucrari ca ale Tale si sa aiba o putere ca a Ta? (Deut.3:24)
  Nu mi-as fi inchipuit ca dumneavoastra (cuvant la plural, ceea ce inseamna ca nu sunteti unul singur ci mai multe spirite ) sa fiti dintre aceia care pretindeti sa fiti recunoscuti ca trei intr-unul .
  Invatatura nicolaita, nu Biblia , arata oamenilor imaginea falsa a calitatilor lui Dumnezeu . Denumirea acestor calitati exprima paternitatea lui la prima creatie , Tatal,=Dumnezeu vorbind din cer,ca sa-i auzim Glasul, dragostea Lui in lucrarea de rascumparare , Fiul ,=Dumnezeu vorbind cu oamenii, ca sa-i vedem Chipul , si puterea de regenerare , adica nasterea din nou , Duhul sfant = Dumnezeu in oameni , ca sa avem iarasi partasie intima cu El .
  Numele , insa , a fost dat pentru a identifica pe Acela care detine aceste calitati,si pentru a fi recunoscut de aceia care sunt ai Lui ..In calitatea de Dumnezeu , Tata, Fiu, Duh Sfant, sunt titluri, si acela care le detine are Numele Domnul Isus Hristos
  Eu, in calitatea de om, sunt un duh de viata pus intr-un trup, prin care am devenit fiu , ca mai tarziu sa mi se descopere si calitatea de tata, dupa casatorie , dar numele pe care l-am primit este Ioan . Eu nu sunt trei persoane, si Biblia adevereste ca nici Dumnezeu nu este Trinitate .
  Prin urmare, frate draga, da jos ochelarii tridimensionali si revino la realitate, ca s-a terminat filmul , ar trebui sa IESI AFARA din sala de spectacole a religiei , ca numai pentru un singur program iluzionist ai platit tu insuti biletul .

  • alexpop7620 spune:

   Frate, la Dumnezeu ne adresăm într-un fel, plin de reverență, chiar dacă Îl numim TU, iar oamenilor pe care îi cunoaștem, sau nu, într-un alt fel. Nu-i o problemă că m-ați ˝tutuit˝, deși eu nu mi-am permis lucrul acesta, ci problema este că aveți o atitudine rebelă, de revoltă și un aer ironic; se simte, plutește în aer.
   În ce privește comentariul de mai sus, aveam dreptate, treceți pe lângă Biblie, deși citați din ea. Și Martorii lui Iehova o fac, și Mormonii și alții. Dacă vreți să ˝convertiți˝ pe cineva la propriile dvs. păreri, faceți-o pe blogul pe care-l administrați, aici se discută altceva.

 4. Nu e nici o ironie, ci e Duhul lui Ilie care-a luptat pe Carmel socotit ca si rebel de proorocii lui Baal, cu care-a avut scandal din pricina de-nchinare la Dumnezeu, nu la soare
  nu la idolul rotund, ci la Domnul vesnic Sfant , nu la trei Baali nebuni , ci la Domnul din strabuni , care e SINGURUL DOMN nu unu-mpartit de om , care nu-i sfanta treime ci Isus Hristos , fratane !
  Si chiar de nu ma primesti , ca pe alti critici firesti, eu te-oi urmari mereu in ruga spre Dumnezeu incat El sa-ti dea si tie doar putina alifie , ca sa-L poti vedea, REAL, nu cu ochelari de cal .
  si eu n-am sa-aduc mereu comentari pe blogul tau, dar il voi citi, stii bine , ca suntem vecini, fratane, dar n-avem USA comuna de iesire din minciuna , insa avem acelasi Tata ce ne iarta si ne-ndreapta spre a Lui Imparatie , prin Cuvantul din Biblie .

  • alexpop7620 spune:

   Frate, dă-mi voie să-ți aduc aminte că dumneata nu ești Ilie, după cum eu nu sunt un proroc al lui Baal, iar Dumnezeirea nu este ˝TREI BAALI NEBUNI˝.
   Deci chiar nu ar fi nevoie să mai aduceți comentarii pe blogul meu. Pocăiți-vă, și citiți Biblia fără ochelarii Unitarianismului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s