Botezul creștin – în Texas și Rusia (comparație)

Posted: 9 Iunie 2013 in Uncategorized

Câtă diferență! Pentru unii, motiv de-a defila în fața oglinzilor, paradă cu haine albe, tort etajat, lux și porumbei imaculați, iar pentru alții, simplitate, copcă și ape cu temperatura de sub -0 grade Celsius, toate însă cu un scop. Sau…poate nu. Redau cuvintele unui comentator (Traian) de pe un anumit blog, legat de subiect:
“Pastoritza” imbracata in roba verzuie , care o “boteaza” pe domnisoara blonda gatita ca de bal , este chiar sora celebrului pastor american multimilionar JOEL OSTEEN din Houston TX. unul din marii reprezentanti ai ereziei ” Word of Faith” . Teologia acestuia sunt doctrinele New Age imbracate in limbaj crestin . Pentru prezentatoarea clipului , tot blonda , botezul pare sa simbolizeze doar un angajament pentru a trai o viata MAI BUNA !

La asta as zice : WRETCHED !

In contrast cu botezul in apa incalzita din “piscina americana” in fustitza alba ca de bal , promovata de afacerile “spirituale” ale familiei OSTEEN care vestesc o “evanghelie” centrata pe sine , avem un botez evanghelic de data asta , in inghetata Rusie . Iata ce spune in acest clip un candidat de botez evanghelic din Rusia :
” Am intrat in apa botezului ( inghetzata) avand in minte rugaciunea : Mor pentru viata pacatoasa si vreau sa te slujesc Isuse !!! avand un incredibil sentiment de bucurie care va sta cu mine pana in ultima zi a vietii mele ! ”

La asta as zice : AMIN frate rus !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s