Drepturi?!

Posted: 28 iulie 2013 in Uncategorized

Homosexualii, lesbienele, bisexualii si transexualii marsaluiesc pe strazi, organizeaza parade, fac lobby si presiune, de la un capat de lume la celalalt, pentru a fi bagati in seama, a primi niste drepturi ”legitime” si a nu mai fi discriminati. La inceput au cerut legalizarea casatoriilor deocheate; mai nou vor si legalizarea adoptiilor. Oare de ce ar fi acestea niste drepturi legitime?

Daca aceste mizerii ar fi fost ”normale”, Dumnezeu nu le-ar fi condamnat. El a binecuvantat relatia (naturala) dintre un barbat si o femeie (in familie), nasterea, cresterea si inmultirea pe cale naturala. Deviatii homosexuale au existat intotdeauna, dar niciodata nu au avut statulul de ”drept legitim.”

Peste cativa ani, pedofilii si zoofilii vor protesta (sau vor fi motivati sa protesteze) pentru drepturi legitime de a-si practica, legal, nebunia (pana atunci sunt sanse sa se transforme in ceva: ”absolut normal”). Criminalii, de asemenea, pot cere legalizarea a ceea ce stiu ei sa faca mai bine. De ce ar fi acestia discriminati? In ochii lor totul este legitim.

Alcoolul, tutunul si o parte din droguri sunt legalizate la nivel mondial, desi se stie ca toate acestea distrug sanatatea si ruineaza viata celor care le consuma.

Toate aceste practici, listate mai sus, nu sunt legitime din punct de vedere legal, ci, in urma presiunii exercitate de grupurile de interes, si a faptului ca sunt unii politicieni si cei din pozitii sociale de varf, gay, s-a creat o portita, un compromis. In ochii lui Dumnezeu, homosexulitatea si celelalte forme de imoralitate sexuala nu vor fi niciodata legitime, ci doar El le tolereaza, pana la un moment dat, exemplu fiind Sodoma si Gomora.

De cand este lumea (indiferent de cultura si perioada de timp) un barbat a avut dreptul legitim sa se casatoreasca cu o femeie; acestea toate erau normale, legitime, in ochii oamenilor si a lui Dumnezeu. Probabil ca va veni vremea cand aceste lucruri legitime, inca de la crearea lumii, isi vor pierde legitimitatea si va trebui sa iesim pe strazi pentru a le revendica, insa atunci totul va fi prea tarziu, societatea nostra va fi intrat deja intr-un colaps fara ”dreptul legitim” de a-si mai reveni vreodata. Judecata lui Dumnezeu va fi  lovit deja din plin pamantul.

Reclame
Comentarii
 1. Aurelia Chita spune:

  nu cred ca pedofilii vor ajunge sa protesteze.inseamna ca omul numai are mila de copiii lor daca accepta asa ceva.

  • alexpop7620 spune:

   Din pācate existā toate sansele ca într-un viitor, nu prea îndepārtat, sā se întâmple asta. Stiu cā-i o nebunie, dar trāim, deja, într-o lume nebunā.
   Citeam ieri pe undeva cā unii medici din Occident, au ajuns la concluzia cā de fapt pedofilia nu este doar o boalā, o nebunie, asa cum se credea înainte ci este si O ÎNCLINATIE SEXUALĀ!!! a unora. Deci, primul pas este fācut.
   Designerul francez, Karl Lagerfeld, vrea sā se cāsātoreasca cu pisica lui. Lumea are nevoie de „deschizātori de usi”, dupā aceea totul devine normalitate.
   Cine s-ar fi gândit în urmā cu o sutā de ani cā vom ajunge aici? Actori, creatori de modā, politicieni, muritori de rând, laici si clerici, et c., homosexuali declarati pe fatā.
   As vrea sā nu am dreptate în ceea ce am scris, dar mā tem cā…voi avea.

   • Aurelia Chita spune:

    e posibil cu animale,dar sa accepti cu copii deja e prea mult.cred ca si cel mai ateu om nu ar accepta asa ceva.deci totul este posibil dar cu copiii nu cred.parerea mea.ptr ca cei care au copii nu cred ca ar sta cu mainile in san.nu nu cred.ar fi cel mai trist lucru pamanteste ma refer ca pedofilii sa aibe dreptul la asa ceva.nu cred

 2. alexpop7620 spune:

  Bun, haideti însā sā ne uitām putin la altceva, e-adevārat, la o scarā mai redusā. O mamā „de împrumut” duce timp de nouā luni în pântecele ei un copilas, jumātate din ea, dupā care îl dā pe mâna unor homosexuali. Ce fel de mama este acesata? Ce fel de pārinti sunt cei care îsi vánd copiii minori unor persoane mature, pentru a se cāsātori cu ei sau a întretine relatii sexuale?
  Da, astea se întâmplā (oficial) izolat si în anumite culturi, dar nici România nu este scutitā de asa ceva; vedem, citim si auzim la stiri cazuri de genul celor de mai sus.
  În lumea civilizatā (pe unde am umblat), pārintii nu pot concepe ca fata lor sā se mārite înainte de a împlini vârsta de 18 ani, dar nu-i deranjeazā faptul cā are un prieten (chiar matur), cu care întretine relatii sexuale. Stiu un cuplu (în Austria) care stau împreunā de pe vremea când ea avea 13 ani, iar el trecut de 20.
  E-adevārat cā pedofilia se referā la altceva, dar toate au un precedent. E ca si cu drogurile. Unii cred cā dacā s-ar legaliza, nu ar mai fi atâtea probleme. Asa a fost si cu prostitutia, alcoolul, homosexualitatea, eutanasia, et c.
  Într-o lume în care Lucifer domneste, nu-i de mirare sā auzim si sā vedem lucruri „trāznite”; care provin din Iad.

 3. Aurelia Chita spune:

  cred si astea dar a ajunge ca pedofilii sa violeze copii sau sa se dea la ei oriunde si multe de genul asta mi se pare mult.dumnezeu sa ne fereasca de asa ceva.mar intrista mult.si asa sufar mult de ce se intampla copiiilor

 4. alexpop7620 spune:

  Dacă sunteți mamă vă înțeleg durerea pentru ce li se întâmplă copiilor în ziua de azi. Și eu am fost odată copil, dar lucrurile stăteau altfel, în societate și în biserică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s