Obsedați de Isus

Posted: 29 August 2013 in Uncategorized

”Oamenii OBSEDATI de Isus daruiesca cu marinimie si generozitate, fara cartire. Oamenii obsedati de Isus ii iubesc pe cei care-i urasc si care nu le pot impartasi niciodata dragostea.”

”Oamenii OBSEDATI de Isus nu sunt preocupati de siguranta personala si de confort mai mult decat de orice altceva. Lor le pasa mai mult de venirea pe pamant a Imparatiei lui Dumnezeu decat de siguranta vietii lor, ferite de durere sau suferinta.”

”Oamenii OBSEDATI de Isus isi traiesc viata in asa fel incat drumul lor sa se intersecteze intr-un fel sau altul cu al celor saraci. Oamenii obsedati considera ca desele cuvantari ale lui Isus referitoare la avutii si saraci denota faptul ca pentru El acesta era un subiect deosebit de important (1 Ioan 2:4-6; Matei 16:24-26)”

”Oamenii OBSEDATI de Isus sunt mai preocupati sa asculte de Dumnezeu decat sa faca ceea ce asteapta altii de la ei sau decat sa se inscrie standardului. O persoana obsedata de Isus va face lucruri care nu au intotdeauna logica din perspectiva succesului sau a bogatiei pe acest pamant. Dupa cum spunea Martin Luther: ”IN CALENDARUL MEU SUNT DOAR DOUA ZILE: ZIUA ACEASTA SI ZIUA ACEEA” (Luca 14:25-35; Matei 7:13-23; 8:18-22; Apocalipsa 3:16)”

”O persoana OBSEDATA de Isus stie ca pacatul mandriei este intotdeauna o lupta. Acest gen de persoane sunt constiente ca nu poti fi niciodata SUFICIENT DE SMERIT, si astfel ei cauta sa se faca pe ei insisi mai putin cunoscuti, iar pe Cristos mai cunoscut (Matei 5:16)”

”Oamenii OBSEDATI de Isus nu considera slujirea o povara. Oamenilor obsedati le place sa-L iubeasca pe Dumnezeu si pe copiii Sai. (Matei 13:44; Ioan 15:8)”

”Oamenii OBSEDATI de Dumnezeu sunt cunoscuti ca oameni care dau, nu care iau. Acestia cred cu adevarat ca ceilalti sunt la fel de importanti ca ei si sunt sensibili in mod deosebit la nevoile celor saraci din lumea intreaga. (Iacov 2:14-26)”

”O persoana OBSEDATA de Isus se gandeste la cer in mod frecvent. Isi orienteaza viata spre vesnicie; nu are privirea atintita doar spre ceea ce se afla aici, in fata ei.”

”O persoana OBSEDATA de Isus este caracterizata de o dragoste statornica, plina de dedicare si pasiune fata de Dumnezeu, mai presus de orice alt lucru si de orice alta fiinta.”

”Oamenii OBSEDATI de Isus sunt sinceri cu Dumnezeu; ei nu incearca sa mascheze uratenia pacatelor sau esecurilor lor. Oamenii obsedati nu joaca teatru inaintea lui Dumnezeu; El este locul lor de adapost, locul unde pot sa fie linistiti.”

”Oamenii OBSEDATI de Dumnezeu au o relatie intima cu El. Ei sunt hrāniti de Cuvantul lui Dumnezeu pe tot parcursul zilei pentru ca stiu ca patruzeci de minute duminica nu e suficient ca sa-i sustina o saptamana intreaga, mai ales atunci cand se lovesc de atatea lucruri care le distrag atentia si atatea mesaje alternative.”

”O persoana OBSEDATÁ de Isus este mai preocupata de caracterul sau decat de confortul sau. Oamenii obsedati stiu ca adevarata bucurie nu depinde de circumstante sau mediu; ea este un dar care trebuie ales si cultivat, un dar care in fond vine de la Dumnezeu. (Iacov 1:2-4)”

”O persoana OBSEDATA de Isus stie ca cel mai bun lucru pe care il poate face este sa-I fie credincioasa Mantuitorului sau in fiecare aspect al vietii sale, spunandu-I neincetat lui Dumnezeu: ”MULTUMESC!” Este constienta ca intimitatea lor nu poate fi creata prin stradania ei de a-I rasplati intotdeauna lui Dumnezeu sau de a depune suficiente eforturi pentru a fi vrednica. Ci se desfata in rolul sau de copil al lui Dumnezeu.”

Fragment extras din cartea DRAGOSTE NEBUNĂ, de Francis Chan

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s