Ciumă, și una și alta

Posted: 23 Mai 2015 in Uncategorized

Două forme, extrem de agresive, de „ciumă” bântuie societatea modernă a anului 2015. Islamismul radical, reprezentat de IS (Statul Islamic), și homosexualitatea. Unul mai agresiv decât celălalt. Dacă Statul Islamic poate fi numit un fel de epidemia, a doua formă de ciumă a devenit de un timp încoace PANDEMIE. La început au vrut să fie recunoscuți de oameni ca „normali”. Mai târziu au organizat asociații și marșuri de protest pentru a întra în legalitate. Au primit-o și pe asta. Mai apoi le-a venit în minte că ar vrea să se și căsătorească. (Interesant, în timp ce tot mai puțină lume optează pentru căsătorie, apelând la relația de concubinaj, homosexualii nu se muțumesc cu asta; ei vor musai nuntă). Și asta s-a rezolvat cu ieșiri în stradă, agresiune, etc, și o mulțime de țări din lume recunosc căsătoriile gay. Acuma vor să aibă și copii, să-i adopte. Pot și asta, pentru că au devenit așa de normali încât noi, cei normali, am devenit anormalii.
În Irlanda, tără cunoscută ca fiind foarte conservatoare, politicienii au fost nevoiți să apeleze la referendum, populația să decidă prin vot dacă este pentru sau împotriva legalizării căsătoriilor gay. Au fost pentru, în număr foarte mare. Urmează România, și…tot așa mai departe.
Show-rile sunt ale lor, Eurovizionul este al lor, filmele sunt ale lor. Nouă, celor care nu suntem ca ei, ce ne-a mai rămas? „Azilele de nebuni”, ne vor zice în curând, arătându-ne cu degetul. Acolo este locul vostru, homofobilor!
Au ceva în comun cele două forme de ciumă? S-ar putea spună că da. Cel puțin trei:
Prima e că amândouă provin cam din același spațiu geografic. Una din Peninsula Arabiei, iar cealată puțin mai la nord, din Sodoma.
A doua este că se răspândesc cu viteza luminii, iar în al treilea rând, și cel mai important, este faptul că amândouă luptă împotriva lui Dumnezeu.
Pentru Islamiști, toți cei care nu avem religia lor suntem idolatri, și trebuie să ne convertim, sau ne paste moartea. Pentru homosexuali, toți cei care nu suntem ca ei, suntem homofobi, și dacă nu ne „convertim” vom suferi marginalizarea.
Decât Islam, mai bine moartea, și decât sodomit, mai bine marginalizarea, chiar excluderea din societatea asta. În Țoar mai este loc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s