Închinarea cu ajutorul substanțelor chimice

Posted: 16 aprilie 2016 in Uncategorized

Baptiști Reformați

worship-concertTrupurile noastre, probabil după cum știți deja, sunt făcute să reacționeze prin văz, auz și pipăit la realitatea exterioară oferind sentimentul de plăcere, satisfacție, bucurie, extaz, excitație sau euforie.

Creierul generează substanțe chimice care te fac să te simți bine atunci când auzi sau vezi anumite lucruri. Există lucruri pe care le vedem sau le auzim și ne stimulează oferindu-ne o stare de bine, un sentiment de plăcere sau chiar de extaz. Nu este nici o problemă în asta. Așa suntem creați să funcționăm și așa ne bucurăm de lumea în care ne-a așezat Dumnezeu.

Din păcate multă „închinare” din bisericile evanghelice nu este nimic altceva decât stimularea creierului pentru a produce aceste substanțe chimice ce generează apoi aceste sentimente de euforie și extaz.

Sunt melodii, ritmuri, armonii și multă muzică care nu fac nimic altceva decât să stimuleze creierul uman oferind sentimente euforice și o stare de bine. Furnicăturile, senzațiile…

Vezi articolul original 521 de cuvinte mai mult

Reclame
Comentarii
  1. sunt foarte de acord cu autorul acestui articol!iar ceea ce scrie la final ne ajuta sa ne inchinam in adevar lui Dumnezeu !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s