Marea Întâlnire

Posted: 16 octombrie 2016 in Uncategorized

Nu sunt consumator de filme horror, și nici SF, insă din ceea ce am văzut, cândva, înțeleg că cineva vrea ca prin aceste filme să obișnuiască omenirea pentru ”Marea Întâlnire” cu lumea demonică. Oficiali de la NASA au declarat in urmă cu ceva timp că până in anul 2020 omenirea va intra in contact cu extratereștrii. Ce înseamnă extratereștrii in viziunea promovată prin filme și cărți? Niște ființe net superioare oamenilor, care provin de pe alte planete ale Universului, și care vor invada la un moment dat pământul – in viziunea unora pentru a-l salva, iar a altora pentru a-l distruge.
Ați văzut vreodată, in filme, vreun extraterestru frumos? Nu! Ci mai degrabă sunt prezentați niște hibrizi hidoși, niște creaturi între oameni și demoni.
Biblia oferă o viziune clară despre ceea ce se va întâmpla la finalul vremurilor, când lumea demonică va invada pământul. Apocalipsa 9, 1-11, din care redau câteva versete: ”…lăcustele acelea semănau cu niște cai pregătiți de luptă. Pe capete aveau un fel de cununi, care păreau de aur. Fețele lor semănau cu niște fețe de oameni. Aveau părul ca părul de femeie și dinții lor erau ca dinții de leu”. (V. 7-8). Deci, la prima vedere s-ar părea că Biblia s-a inspirat de la Hollywood, insă adevărul este că lucrurile stau tocmai invers.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s