About

„Căci cine te face deosebit? Ce lucru ai pe care să nu-l fi primit? Și, dacă l-ai primit, de ce te lauzi ca și cum nu l-ai fi primit?” 1Corinteni 4:7

Reclame
Comentarii
 1. otty spune:

  ,,…Ieşi afară dintre zidurile bisericii,… Ieşi afară…!!! Este imperativ, în acest ceas târziu din noapte!”
  La modul propriu, în acest ceas târziu din noapte, dau slavă lui Dumnezeu pentru tine, pt. că la 14 ani (când alţi tineri sunt la apogeul răzvrătirii), ai văzut Lumina, ai răspuns chemării cereşti devenind mădular în trupul lui Hristos. Este minunat că ai înţeles şi sensul chemării şi aş adăuga eu: Este imperativ şi imperios necesar această ieşire. Că prea ne-am construit solniţe de tip amfiteatre cu balcoane şi amvoane şi am devenit vegete în loc de sare, având şi ,,joc de lumini”. Ne adunăm în ,,solniţe- biserici” numindule casa lui Dumnezeu în care facem programe costisitor regizate ,,să fie ca pentru domnul” (nu, nu am greşit: domnul). Noi să fim lumini, dar fără să jucăm teatru.
  O duminică binecuvântată!

 2. l.e. spune:

  o, ca greu ne mai este azi sa traim printre credinciosi

 3. Domnul D-zeu,sa te binecuvanteze!Este vremea sa iesim din „solnita”!Creatorul nostru,asta doreste!Sa fim sare,lumina si Cetate asezata pe munte!Sa spunem DA,cand altii spun nu si sa spunem NU,cand altii spun da!

 4. Ce ai de spus despre aceste cuvinte biblice ? : „Tot ce-Mi da Tatal va ajunge la Mine; si pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afara: (Ioan.6:37)
  „Nu Te rog sa-i iei din lume, ci sa-i pazesti de cel rau. (Ioan.17:15)
  „Sa nu parasim adunarea noastra, cum au unii obicei; ci sa ne indemnam unii pe altii si cu atat mai mult, cu cat vedeti ca ziua se apropie. (Evr.10:25)
  „Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci, daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi; ci au iesit, ca sa se arate ca nu toti sunt dintre ai nostri. (1Ioan.2:19)

  „Sa iesim, dar, afara din tabara la El si sa suferim ocara Lui. (Evr.13:13)

 5. alexpop7620 spune:

  Nu prea inteleg intrebarea 🙂

 6. Intrebarea este scurta si simpla n-are subantelesuri , doar atat : Ce gandesti cu privire la acele cuvinte, la care as mai adauga cateva : ” Daca INTRA cineva PRIN MINE , va fi mantuit ; va intra si VA IESI si va gasi pasune ” ( Ioan 1o.9 )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s